تاثیر غذاهای چرب در بدن

تازه ها
تاثیر غذاهای چرب در بدن

تاثیر غذاهای چرب در بدن همانند تاثیر ماری‌جوانا است، بر اساس نتایج یک پژوهش آمریکایی، مصرف مواد غذایی چرب منجر به ‏تولید مولکول‌هایی در بدن می‌شود که حسی شبیه به حس مصرف ماری‌جوانا ایجاد می‌کند و واکنش‌های شیمیایی، بدن را به‌افراط در خوردن مواد غذایی سوق می‌دهد.
 


یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که مصرف مواد غذایی چرب باعث تولید ‏مواد شیمیایی با نام آندوکانابیونید در بدن می‌شود؛ تاثیر این مولکول‌ها در بدن شباهت بسیار زیادی به اثرات ماری‌جوانا دارد. محققان مشاهده کردند این آندوکانابیونیدها میل به خوردن مواد غذایی چرب مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده و غیره را ‏افزایش می‌دهند. به عقیده متخصصان فلاوونوئیدها همچنین مانع مرگ سلول‌های مغز می‌شود.

چهارشنبه 11 اسفند 1395
14:21:23