پارگی غشا کیسه آب، عامل یک سوم از زایمانهای زودرس و تولد نوزادان نارس محسوب میشود. محققان کالج پزشکی «دانشگاه دوک» نمونه غشای ۴۸ زن بارداری که به تازگی وضع حمل کرده بودند را مورد بررسی دقیق قرارداده و دریافتند که باکتریهای زیادی در تمام غشا وجود دارند، اما هرچه میزان تجمع باکتریایی بیشتر باشد، غشا نازکتر میشود. «امی مورتا» استادیار بخش زنان و زایمان تأکید می کند: «با انجام غربالگری میتوان خطر زایمان زودرس را پیشبینی کرده و با تجویز آنتیبیوتیک، از پارگی پره ترم زودرس کیسه آب پیشگیری کرد».
شناسایی باکتری مرتبط با زایمان زودرس
نتایج مطالعه اخیر محققان آمریکایی نشان میدهد، باکتری خاصی در نازک شدن غشای کیسه آب دخالت دارد که منجر به پاره شدن کیسه و زایمان زودرس میشود.
لینک کوتاه : https://farvardinemruz.ir/?p=1256
- ارسال توسط : admin
- 227 بازدید
- بدون دیدگاه