عیسی غیاث یزدی اظهار کرد: رستوران ها، تالارهای پذیرایی، غذا پزی ها و سایر واحدهایی که در امر عرضه مواد غذایی پروتئینی دخیل هستند موظفند که فرآورده های خام دامی خود را از مراکز معتبر «کشتارگاه ها، مراکز بسته بندی یا واحدهای عرضه مجاز» خریداری کنند. او خاطر نشان کرد: متاسفانه در برخی موارد گزارشهایی مبنی بر توزیع فرآورده های خام دامی «گوشت و مرغ و ماهی تازه و منجمد» توسط فروشندگان سیار در بین رستورانها و غذاپزیهای سطح شهر گزارش میشود.
روی خط حادثه
کشف ۱۱۸ کیلو مرغ فاسد در رستوران قزوین
رئیس دامپزشکی شهرستان قزوین از کشف ۱۱۸ کیلو گرم مرغ تاریخ گذشته در یکی از رستورانهای قزوین خبر داد.
لینک کوتاه : https://farvardinemruz.ir/?p=4931
- ارسال توسط : admin
- 267 بازدید
- بدون دیدگاه