• امروز : جمعه - ۸ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 13 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Friday - 29 May - 2026

متهمان خشن « باراجین» پای میز محاکمه

  • کد خبر : 3384
  • 16 نوامبر 2015 - 13:40
متهمان  خشن « باراجین»  پای میز محاکمه
 مسوولان قضایی با تاکید بر رسیدگی قاطعانه به پرونده متهمان باراجین، موارد مطرح شده در رسانه‌ها درباره جزییات این حادثه را تکذیب کردند.

دستگیری چند پسر جوان به اتهام سرقت و تجاوز به عنف در منطقه کوهستانی باراجین، با موجی از شایعات همراه شد؛ به گونه‌ای که یک روزنامه‌ی سراسری در گزارشی این واقعه تلخ را با حادثه خمینی شهر اصفهان مقایسه کرد و مدعی شد که در آن دختران و زنان قربانی هوس‌های مردان متجاوز شده‌اند.
روزنامه فرهیختگان بدون اشاره روشن به منبع خبری خود نوشت: «حادثه‌ای که قربانیانش دخترانی بودند که برای تفریح به این مناطق می‌رفتند، اما در تله این پسران جوانی که حدود ۱۰نفر بودند گرفتار شده و با تهدید و زور تسلیم نیت شوم آنها می‌شدند.» براساس ادعای این روزنامه، «متهمان سنگدل این حادثه، پسرانی جوان در بین سنین ۲۳ ـ ۱۷ ساله بودند که ساعات پایانی شب، در کمین‌گاه خود در انتظار شکار بودند و پس از اینکه طعمه خود را شناسایی می‌کردند، در یک موقعیت مناسب آنها را به دام انداخته و پسرانی که همراه دختران بودند را به درخت بسته و پس از تجاوز به آنان، اقدام به سرقت اموال آنها می‌کردند.»
انتشار این خبر که به سرعت در سایت‌ها و خبرگزاری‌های داخلی و خارجی بازنشر شد، واکنش مسوولان قضایی استان را برانگیخت. رییس کل دادگستری استان گفت: «شاکیان پرونده تجاوز به عنف در این استان تنها یک مرد و زن هستند و موارد مطرح شده در پایگاه‌های خبری و سایت‌ها کذب است.»
جمال انصاری اظهار داشت: «این موضوع به یک ماه قبل در منطقه تفریحی باراجین بازمی‌گردد و ادعاهایی دیگری نیز که مطرح شده؛ آدم‌ربایی و سرقت گوشی همراه ضرب و جرح بوده است.» این مقام قضایی تاکید کرد: «تعداد متهمان این پرونده ۵ و ۶ نفر هستند و در حال حاضر چهار نفر در این پرونده در بازداشت موقت به سر می‌برند.»
دادستان قزوین نیز، با درخواست از رسانه‌ها برای عدم انتشار اخبار تأیید نشده، گفت: «چند سایت با انتشار اخبار کذب تحت عنوان تجاوز و جنایت تکان دهنده در قزوین و تشبیه این فرضیه با حادثه‌ای در یکی از شهرهای کشور، مطالبی را منتشر کردند که ثمره‌ای جز ایجاد فضای ناامنی در میان شهروندان نخواهد داشت.»
حجت الاسلام صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: «واقعیت ماجرا این است که جوانی ۱۹ساله با وسوسه و به دور از عقل اقدام به چند فقره سرقت کرده که با توجه به شکایت‌های به عمل آمده دستگاه قضایی با جدیت وارد عمل شده و مأموران انتظامی نیز با پیگیری‌های شبانه روزی موفق به دستگیری این متهم شدند.»
دادستان تصریح کرد: «از آنجا که طبق اظهارنظر شاکیان، متهم در اقدامات مجرمانه خود تنها نبوده در نتیجه موضوع مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت چند نفر در این رابطه دستگیر شدند که در بررسی های مشخص شد برخلاف گمانه‌زنی ها جنایت باندی و امثالهم واقعیت ندارد.»
صادقی نیارکی افزود: «برخی از شاکیان ادعاهایی دایر بر تعرض داشته اند که با جدیت و قاطعیت موضوع در حال بررسی بوده، ولی تاکنون به اثبات نرسیده است؛ چنانچه دلایلی مبنی بر ارتکاب اعمال مذکور توسط متهمان به دست آید قطعا به طور قاطع با آنان برخورد قانونی خواهد شد.»
در همین حال، به فاصله چند روز پس از انتشار گسترده این خبر، رییس پلیس کشور با تایید وقوع تنها یک مورد تجاوز به عنف در منطقه کوهستانی باراجین قزوین با اعلام جزییات بیشتری از این حادثه، تاکید کرد: «این خبر که گروهی مسلح با استفاده از سلاح گرم افراد را به درخت بسته و به آنها تجاوز کرده‌اند، درست نیست.»
سردار حسین اشتری با بیان اینکه، این اتفاق در نیمه دوم شهریورماه امسال رخ داده است و متهمان آن دستگیر شده‌اند، افزود: «این پرونده سه شاکی دارد که یک نفر از آنها به دلیل تجاوز به عنف و مابقی آنها به دلیل خفت‌گیری و سرقت از متهمان شکایت کردند که تمامی مجرمان بازداشت شدند.»
لینک کوتاه : https://farvardinemruz.ir/?p=3384

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.