• امروز : دوشنبه - ۴ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 9 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Monday - 25 May - 2026
بلاتکلیفی کارکنان فرودگاه

چه کسی پاسخگوی اشتباه دولت قبل است

  • کد خبر : 3015
  • 09 جولای 2015 - 18:26
چه کسی پاسخگوی اشتباه دولت قبل است
شماری از کارکنان، خلبانان و مهندسان پرواز شرکت خدمات هواپیمایی ویژه قزوین با تجمع در مقابل دفتر یکی از نمایندگان مجلس در خیابان سپه خواستار تعیین تکلیف نهایی این شرکت شدند.

واگذاری شرکت خدمات هواپیمایی ویژه از سوی وزارت جهاد کشاورزی به شهرداری قزوین در سال ۹۰، مشکلات متعددی را پیش روی این شرکت قرار داد. دامنه این مشکلات تا بدان جا پیش رفت که شرکت در مقاطعی در پرداخت حقوق و مزایای ماهانه ۸۵ نفر از کارکنان خود که هفت‌نفر از آنان خلبان هستند، ناتوان بوده است.
کاپیتان حسین حریرچی، نماینده کارکنان معترض این شرکت می‌گوید: «براساس مصوبه دولت یازدهم در ۲۷ اردیبهشت امسال مقرر شده است شرکت خدمات هواپیمایی ویژه به وزارت جهاد بازگردانده شود و ۵۰ درصد زمین‌ها و املاک سازمانی در قبال بدهی به شهرداری داده شود و شهرداری هم برای انتقال سهام اقدام کند، اما با وجود این مصوبه تاکنون شهرداری اقدامی برای انجام مصوبه دولت انجام نداده و کارکنان شرکت در بلاتکلیفی به‌سر می‌برند.»
به گفته وی، از اسفند سال ۹۲ که سازمان خصوصی‌سازی به‌دلیل آنچه عمل‌نکردن تعهدات شهرداری اعلام شد اقدام به فسخ قرارداد واگذاری فرودگاه کرد و از آن تاریخ تاکنون شهرداری قزوین نیز هیچ مسوولیتی در قبال فرودگاه نپذیرفته و مشکلات کارکنان دو چندان شده است.
حسینی، نماینده مردم قزوین در مجلس با اذعان به اشتباه‌بودن واگذاری فرودگاه خدمات ویژه به شهرداری، معتقد است: «دولت قبل حدود ۲۵میلیارد تومان به شهرداری قزوین بدهکار بود که در قبال آن فرودگاه خدمات ویژه را به شهرداری واگذار کرد که ما اعتقاد داریم این کار اشتباه بود.»
محمدی دیگر نماینده قزوین در مجلس با بیان اینکه، شرکت خدمات هواپیمایی ویژه قزوین از شرکت‌های نمونه کشور است که نباید اجازه داد سرنوشت آن به وضعیت برخی شرکت‌های بحرانی و بلاتکلیف تبدیل شود، می‌گوید: «برای حل این مشکل، باید مطالبات دولت به شهرداری به‌طور کامل پرداخت شود تا کار به نتیجه برسد.» وی تصریح می‌کند: «در این هفته هم جلساتی برای پیگیری موضوع تشکیل خواهد شد و امیدواریم کارکنان این شرکت از نگرانی خارج شوند.»
اعتراض کارکنان شرکت خدمات ویژه در‌حالی است که شهردار قزوین در شهریور سال ۹۱ گفته بود: «شهرداری با نگاه ایجاد مکان آموزشی، تفریحی و مسافربری برای رسیدن به چشم‌انداز شهر قزوین با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد تومان اقدام به خرید فرودگاه خدمات ویژه کرده است.»
لینک کوتاه : https://farvardinemruz.ir/?p=3015

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.