• امروز : چهارشنبه - ۷ مرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 14 - صفر - 1448
  • برابر با : Wednesday - 29 July - 2026
شهرام و یک دنیا نامهربانی

اگر دلال داشتم بندرنشین نمی‌شدم

  • کد خبر : 2671
  • 08 مارس 2015 - 7:41
اگر دلال داشتم بندرنشین نمی‌شدم
مهربان گلر الوندی سال‌هاست در قامت حاکم دروازه‌های فوتبال کشور، شکوفه‌های افتخار را بارور کرده و نام خود را در میان سنگربانان نامی ایران‌زمین جای داده است. نام او «شهرام» است و با شهرت «مهربان» رخ نمایی می‌کند. او که روزگاری به مرد شماره یک دروازه‌های توری لیگ برتر تبدیل شده و رویای چیدن گل‌های دروازه‌اش را از خطور ذهنی شکارچیان ایرانی ربوده بود، مدتی است راهی بندر شده تا از کرانه های خلیج همیشه فارس ستاره بخت خود را راهی کهکشان افتخارات کند.

نامهربانی‌های سالیان اخیر چیزی از عشق و علاقه شهرام مهربان نسبت به زادگاهش کم نکرده و شمیم تعصب وی به خاک سرزمین مادری در جای جای این مصاحبه قابل لمس است. با رسانه‌ها قهر کردی! چند ماهی است که مصاحبه‌ای از تو ندیده‌ایم؟
مدتی است که بدون سر و صدا کارهایم را پیگیری می‌کنم و نمی‌خواهم با حاشیه‌های مرسوم و بی‌مورد فوتبال، آینده حرفه‌ای‌ام را به خطر بیاندازم. البته قبول دارم که در این چند وقت خیلی با رسانه‌ها در تماس نبوده‌ام، اما این بدان معنا نیست که ارتباطم با مطبوعات و رسانه‌ها را به‌طور کامل قطع کرده باشم.
 درحال‌حاضر،دروازه‌بان کدام تیم هستی؟
این فصل تصمیم گرفتم در لیگ یک کشور حضور پیدا کنم و به همین دلیل با بررسی‌هایی که انجام دادم تیم شهرداری بندرعباس را انتخاب کردم. علی‌رغم اینکه تیم در فصل جدید به دلایلی نظیر آماده‌سازی نامناسب پیش از فصل تاکنون نتوانسته عملکرد خوبی داشته باشد، من در ۱۰ بازی که برای تیم به میدان رفته‌ام بازی‌های خوبی را به نمایش گذاشتم و کادر فنی از کار من رضایت کامل دارد.
 با این اوصاف فکر می‌کنی بتوانی با این تیم باز هم مسافر لیگ برتر شوی؟
همانطور که گفتم این فصل شهرداری بندرعباس با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده و درحال‌حاضر در میانه‌های جدول بازی‌ها قرارگرفته است. وقتی تیم ۱۰ روز مانده به آغاز بازی‌ها جمع شود نباید انتظار بیش از این داشت. متاسفانه روند آماده‌سازی تیم مطلوب نبود و پس از آن با تغییرات کادرفنی، ما لیگ را دنبال کردیم. با این شرایط فکر می‌کنم که اگر بتوانیم تیم را در لیگ یک نگه داریم به نوعی یک شاهکار کرده‌ایم.
 سال‌ها در لیگ برتر بازی کرده‌ای. قصد بازگشت به این رقابت‌ها را نداری؟
من مدت‌ها در تیم‌های مختلف لیگ برتری گلری کرده‌ام و خدا را شکر در هرجایی هم که بودم کادر فنی از عملکردم رضایت داشته‌اند. اگر هم امسال تصمیم گرفتم به لیگ یک کوچ کنم دلایل خاص خودش را داشت. در طول یکی دو فصل اخیر خیلی‌ها حق من را خوردند و اجازه ندادند همچنان در سطح اول فوتبال کشور حضور داشته باشم.
 مثل اینکه دل پری داری؛ مخاطب حرف‌هایت مشخصا چه افرادی هستند؟
مخاطب حرف‌های من شخص صمد مرفاوی و کادر فنی وی هستند. سال گذشته که آقای مایلی‌کهن من را به صبای قم برد، خیلی‌ها چشم دیدن من را نداشتند و با تمام توان در تلاش بودند به زمینم بزنند. وقتی که حاجی مایلی به دلایلی از صبا کنار گذاشته شد، صمد مرفاوی را سرمربی کردند و همه چیز به هم ریخت. به یکباره ساکت الهامی، دستیار مرفاوی کاری کرد که به نیمکت سنجاق شوم و به من بازی نرسد. خلاصه در این فوتبال بی در و پیکر اگر رابطه نداشته باشی، اگر با دلال ارتباط نگیری، به‌هیچ جایی نمی‌رسی. من هم سال‌هاست نان بازوی خودم را می‌خورم و دوست ندارم با لابی و پارتی به جایی برسم. به همین دلیل بود که راهی بندرعباس شدم و پیراهن تیم شهرداری را انتخاب کردم.
 فوتبال قزوین را هم پیگیری می‌کنی؟
بله از طریق رسانه‌ها و اصغر زمانی، از شرایط فوتبال قزوین مطلع می‌شوم. درحال‌حاضر هم می‌دانم که کاسپین در لیگ ۲ کشور حضور دارد و توانسته از گروه خودش صعود کند. واقعا کاسپین کار سختی در پیش دارد و باید در مرحله بعد بازی‌ها به مصاف حریفان قدرتمندی برود. امیدوارم این تیم با حمایت همه جانبه مردم و مسوولان بتواند با قدرت راهش را ادامه بدهد.
 در صورت فراهم‌شدن شرایط، دوست نداری زیر پرچم قزوین، توپ بزنی؟
چرا که نه. من از خدا می‌خواهم دوباره با پیراهن تیم شهرم در مسابقات حاضر شوم. من به خاک و مردم قزوین تعصب دارم و امیدوارم روزی برسد که بتوانم در خدمت همشهریان عزیزم باشم.
مهدی بیگدلو
لینک کوتاه : https://farvardinemruz.ir/?p=2671

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.