• امروز : چهارشنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 20 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Wednesday - 6 May - 2026

مادر شهید بابایی، هم پرواز عباس شد

  • کد خبر : 2237
  • 19 نوامبر 2014 - 20:07
مادر شهید بابایی،  هم پرواز عباس شد
مادر بزرگوار و ایثارگر سرلشکر خلبان، شهید عباس بابایی پس از تحمل درد و رنج ناشی از بیماری، در سن ۸۸ سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد و هم پرواز فرزند شهیدش شد.

حاجیه خانم فاطمه خوئینی، طی یک ماه گذشته به علت عارضه قلبی در بخش قلب بیمارستان ولایت قزوین بستری بود. این مادر بزرگوار دارای ۴ فرزند دختر و سه پسر بود که فرزند شهیدش همزمان با عید قربان سال ۱۳۶۶ در در جریان دفاع مقدس، به هنگام عملیات پروازی برون مرزی به شهادت رسید.
پیکر مادر شهید بابایی، ساعت ۱۰ صبح سه شنبه از امامزاده اسماعیل(ع) قزوین تشییع و در جوار گلزار شهدای این شهر آرام گرفت. در مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر این مادر صبور و مقاوم، برخی از شخصیت‌های کشوری از جمله نمایندگان مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری، فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی، امام جمعه، استاندار، مقامات و مسوولان محلی و خیل عظیمی از مردم قدرشناس قزوین حضور داشتند.
لینک کوتاه : https://farvardinemruz.ir/?p=2237

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.