• امروز : چهارشنبه - ۶ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 11 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Wednesday - 27 May - 2026
یادداشت

ستاره هایی که می درخشند

  • کد خبر : 2200
  • 02 نوامبر 2014 - 12:36
ستاره هایی که می درخشند
یکم – یکی از موفق ترین و خوش آتیه ترین ورزشکاران جوان استان قزوین سهند اله وردیان والیبالیست مطرح تاکستانی است که در رقابت های قهرمانی جوانان آسیا به همراه تیم ملی جوانان عنوان قهرمانی را به دست آورد.

این والیبالیست خوش استیل عنوان شایسته بهترین مدافع روی تور آسیا را در این رقابت ها کسب کرد . موفقیت سهند، مهر تاییدی بر وجود استعدادهای گمنام در استان قزوین است. اگر به روند ظهور و بروز ستاره ای مانند اله وردیان توجه شود می بینیم که یک استعدادیابی ساده در مدارس تاکستان منجر به کشف عجوبه والیبال قزوین شد . موفقیت و درخشش سهند، بار مسوولیت متولیان ورزش ، هیات والیبال و آموزش و پرورش بعنوان سه ضلع تاثیرگذار در رشد رشته های گوناگون ورزشی را دوچندان می کند . اگر یک برنامه استعدادیابی جامع در سطح استان قزوین صورت بگیرد شاید چندین “سهند” دیگر به قله قهرمانی و موفقیت در والیبال دست پیدا کنند. اما اگر نگاهی به وضعیت کنونی والیبال بیندازیم می بینیم که از حداقل امکانات و قابلیت ها هم محروم شده است و والیبال قزوین فعلا در اختلافات و حسادت ها و …دست و پا می زند . رییس بی حاشیه این هیات استعفا داده و مثل اینکه باید انقلابی در جراید رخ دهد تا جامعه والیبال قزوین خود را دوباره باور کند و نسل طلایی والیبال  قزوین را احیا کند.
دوم – هیات بسکتبال طرحی را در زمینه استعدادیابی برای نوجوانان و جوانان شهر با حمایت باشگاه هفت الماس قرار است اجرایی کند که در صورت انجام این طرح در بسکتبال قزوین یک رنسانس اساسی رخ می دهد . اسلامی سرمربی هفت الماس با تجربه ای که در کار با نوجوانان و جوانان در سطح ملی دارد ،ایده این طرح را ارائه داده است. اگر این ایده جنبه اجرایی به خود بگیرد هفت الماس و بسکتبال قزوین حداقل تا ۵ سال آینده در زمینه بسکتبالیست بومی بیمه می شوند. البته از طرح تا اجرا فاصله زیادی در مملکت ما وجود دارد اما هیات بسکتبال و دکتر صفری نشان داده اند که اهل فکر و اندیشه و آینده نگری هستند و مانند بسکتبال و افرادی که به آن علاقمند هستند از کلاس لازم برای موفقیت بهره مند هستند.
امیر رجبی
سوم – «کمیته رسانه ها، اتاق فکر ورزش استان است» . این جمله کلیدی را محمد مشهدی آقایی مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین در سومین جلسه کمیته رسانه های اداره کل ورزش بیان کرد. این کمیته که از ورزشی نویسان مطبوعات و رسانه های استان تشکیل شده، برای اولین بار می خواهد نقش یک مشاور منتقد را برای مدیرکل آشنا به رسانه ایفا کند. باید امیدوار باشیم که این کمیته هم به سرنوشت دیگر کمیته ها دچار نشود و خروجی مثبت و لازم را برای ورزش استان به  ارمغان بیاورد. خبرنگاران ورزشی می توانند یکی از تیزبین‌ترین و نکته سنج ترین اهرم های نظارتی مدیران ورزشی باشند. هنگامی می توان به موفقیت این کمیته خوش بین بود که یک تعامل دوسویه بین رسانه ها و متولیان ورزش ایجاد شود. آقای مدیرکل به نقش و نفوذ قلم و رسانه ها واقف است. گذر زمان مشخص می کند اولین کمیته رسانه‌های ورزشی استان می تواند اتاق فکر ورزش استان باشد یا خیر ؟!
لینک کوتاه : https://farvardinemruz.ir/?p=2200

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.